TACK TILL

Ett hjärtinnerligt tack till nedanstående företag och personer som gjort det möjligt för mig att starta Together Against Diabetes där 100% av intäkterna går till Barndiabetesfonden!

Creon Promotion AB har sponsrat T.A.D. med alla de produkter som vi säljer i butiken och dessutom låtit anställda att arbeta för Together Against Diabetes under arbetstid.

Fotograf Pelle Wahlgren har sponsrat T.A.D. och utan kostnad tagit alla fantastiska modell- och produktbilder.

Pelle Wahlgren är en väletablerad fotograf baserad utanför Växjö och har många års erfarenhet som aktiv fotograf. Han har jobbat över hela världen och samarbetat tillsammans med många stora företag såsom Atlas Copco, Linder, Ikea, Box distillery, Svenssons möbler och m fl.

Megapixel Group AB som har producerat den videofilm med Barndiabetesfondens ordförande Johnny Ludvigsson som du hittar på startsidan.

DHL Express har sponsrat T.A.D. genom att betala frakten från tillverkarna av produkterna hem till vårt lager i Växjö.

Jocke Dahl jobbar på Creon som grafisk designer och har arbetat med att bygga upp T.A.D´s hemsida. 

"-Det är jätteroligt att få vara med att hjälpa till med något som faktiskt kan hjälpa så många människor. Särskilt med tanke på det engagemang och driv som finns hos Elin." 

Sibban jobbar som produktutvecklare och formgivare.
En av hans roller i det här projektet är att välja ut produkter för T.A.D

”-Att synliggöra typ 1-diabetes genom bra och snyggt utformade produkter är en viktig del i att få människor medvetna om sjukdomen.
Jag hoppas att ni kommer att gilla sortimentet."

 Till vardags arbetar Sibban med produktmedia med huvudinriktning på att ta fram produktsortiment, något han gör bland annat till Atlas Copco.

Sibban ligger bakom idén av den lyxiga varianten av Yatzy, döpt Bratzy, och han har även haft ett samarbete med Designtorget.

T.A.D:s symbol och logotype är skapad av formgivaren Imbi Krutrök.

 

Linn har hjälpt T.A.D med att skapa musiken till en av filmerna som används som kampanjmaterial i kampen mot diabetes.

Linn bertland är en svensk pianist med en repertoar som sträcker sig från barock till modern musik., aktiv som solo-artist och i större ensembler. Linn växte upp i Stockholm och har en konstnärlig kandidatexamen i klassisk musik från musikhögskolan i Malmö. Sedan 2016 är hon även aktiv som kompositör och producent av film- och reklammusik vid produktionsbolaget Plinniano Productions.